O nama

Pročitajte sve o Optiland-u.

Sa našim naočarima, ponovo pogledajte svet oko sebe, i vidite boje koje niste zapazili ranije! Na samo jedan poziv ste udaljeni od dobijanja vrhunske usluge i rešavanja problema sa vidom, jednom zauvek!

NAŠE USLUGE


BESPLATNA KONTROLA DIOPTRIJE

Kao važan segment prilikom donošenja odluke o stavljanju naočara je i određivanje dioptrije. Kod nas možete izvršiti besplatnu kontrolu dioptrije, tj. kompletnu dijagnostiku putem najsavramenijih aparata. Naša specijalizovana optičarska radnja zapošljava stručnjake sa bogatim iskustvom u oblasti izrade stakala i naočara.


IZRADA STAKALA


Po veoma atraktivnim cenama, izrađujemo različite tipove stakla, i rado ćemo Vas posavetovati o adekvatnom izboru, naročito kada je Vaš budžet ograničen. Izrađujemo:

– obična, plastična stakla, koja su lagane strukture i otporna na lomljavu,

– foto senzitivna stakla (fotogray i fotobrown) sa UV zaštitom, koja u zatvorenom prostoru izgledaju kao i obična stakla, međutim, prilikom izlaganja suncu ona potamne, i tada naočare za dioptriju, dobijaju funkciju i naočara za sunce,

– bifokalna, trifokalna ili multifokalna stakla, koja omogućavaju jasan vid na više različitih rastojanja, jer su stakla podeljena na više delova tj. na jednom komadu stakla nalazi se više tipova dioptrije.


RAMOVI I POPRAVKA NAOČARA


Posetite nas kako biste iz naše bogate ponude odabrali i isprobali ram za stakla, koji će biti baš po Vašoj meri. Posedujemo širok izbor ramova poznatih svetskih proizvođača, i uvek smo tu da Vas posavetujemo oko pravog rama, koji će se u potpunosti uklopiti u Vaš stil, oblik i širinu lica. Svi ramovi koje prodajemo izuzetnog su kvaliteta i nalaze se u veličinama za decu, ali i za odrasle osobe.


Naočare kupljene kod nas, ali i na drugom mestu, možete doneti kod naših optičara na popravku, i već u najkraćem roku, dobićete naočare koje ćete ponovo moći, bez problema, da nosite i uživate u čitanju knjige, gledanju televizije ili u prelepom pejzažu.


POSEBNE POGODNOSTI


Sve Novobeograđane, vlasnike kartice Novobeogradskog kluba, očekuju mnogobrojne pogodnosti u našoj optičarskoj radnji. Kod nas, uz karticu, možete uživati u popustu od 20%, a ukoliko ste penzioner, možete izvršiti plaćanje na rate, od 3 do 12 rata preko penzionog čeka.

Vidimo se!